Content Creator in PARID Marketing Tirana, Tirana, Albania

Website PARID Marketing

This job listing is about PARID Marketing in Tirana, Tirana, Albania 2022 exclusively on jobizille.com

/
*
* ‘ (neto)

:
Krijim tekstesh reklamuese per produkte dhe sherbime
Kordinim me Graphic designerin per ilustrimin e artikujve
Krijim i titujve per te terhequr vemendjen e audiences

:
Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze, niveli C1-C2
Kreativitet
Aftesi te mira te punes ne grup.

Te interesuarit te dergojne CV ne: [email protected]
ose kontakto ne +355693897869

Company: PARID Marketing

Vacancy Type: Full Time 

Job Location: Tirana, Tirana, Albania

Application Deadline: N/A

Apply Here

jobizille.com